• Praktijk voor huidverzorging
  Praktijk voor huidverzorging Eugeniasingel 45 - Venlo
 • Praktijk voor huidverzorging
  Praktijk voor huidverzorging
 • Praktijk voor huidverzorging
  Praktijk voor huidverzorging

Een heel dun naaldje wordt langs het haartje in de haarfollikel gebracht. Hier voelt u niets van, want het is een natuurlijke huidopening. Dan wordt er enkele seconden stroom gegeven, waardoor de haar los laat. Dit zult u ervaren als een hitte die in de huid ontstaat. Als de haar eenmaal los is, wordt deze met een pincet verwijderd. Haartje voor haartje wordt op deze manier verwijderd.
 

 • Definitieve epilatie (15 minuten)
  € 24,=

 

Vergoeding ziektekosten

De meeste zorgverzekeringsmaatschappijen vergoeden de gehele of een gedeelte van de behandeling, mits de overbeharing bij vrouwen en in het gelaat voorkomt. Elektrische epilatie of laser ontharing van het lichaam wordt dus meestal niet vergoed. Hoeveel wordt vergoed is per zorgverzekeraar verschillend, vraag het dus goed na.

ANBOS brancheorganisatie

Schoonheidssalon Suzanne Christis is volledig gediplomeerd en aangesloten bij ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging. Wij hebben elektrisch ontharen als ANBOS specialisatie. Door deze specialisatie komt definitieve epilatie in aanmerking voor een vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars.