• Praktijk voor huidverzorging
  Praktijk voor huidverzorging Eugeniasingel 45 - Venlo

Ervaar beauty en wellness in een aangename sfeer van top tot teen bij Praktijk voor huidverzorging Suzanne Christis

Welkom bij praktijk voor huidverzorging Suzanne Christis in Venlo, waar u in alle comfort kunt genieten van wat tijd voor u zelf.

 

Omdat ik het belangrijk vind dat u zich in mijn salon thuis voelt, probeer ik vooral te zorgen voor een ontspannen sfeer in een rustige omgeving. Eerst analyseer ik samen met u uw huid en luister ik naar uw ervaringen, om uiteindelijk tot de juiste behandeling te komen. Uw huid wordt door mij met de BABOR producten professioneel behandeld. Dit zal zorgen voor een verbetering van uw huid. Bij regelmatige behandeling zal uw huid waar nodig optimaal herstellen. Dat lukt niet in een keer. Het beste resultaat ziet u na meerdere behandelingen en met producten van top kwaliteit om uw huid te blijven verzorgen.

 

Daarnaast is het voor mij een vereiste dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat, met daarbij uiteraard de nodige adviezen om ook thuis uw huid op de beste manier te verzorgen. Op die manier heeft u namelijk langer resultaat van de schoonheidsbehandeling en kunt u optimaal genieten van een mooie en gezonde huid. De bijpassende producten van BABOR zijn een verlengde daarvan.

 

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en sportmasseur. De specialisaties die ik heb gevolgd zijn lymfedrainage, camouflage, elektrische epilatie en voetreflexmassage.

 

Ondertussen heb ik ruim 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, waarbij ik veel kennis heb opgedaan in het Thermaalbad in Arcen, Beauty hotel De Bovenste Molen en bij diverse drogisterijen. Mede daardoor ben ik onder andere ook zeer geïnteresseerd geraakt in diverse doelgroepen die met huidproblemen en met de bijbehorende behandeling in aanraking komen.

 

De producten waarmee ik werk zijn van BABOR. Dit merk heeft al meer dan 55 jaar een zeer goede naam in de schoonheidsbranche wereldwijd. Kwaliteit en zuivere ingrediënten zijn een vereiste voor BABOR. De producten zijn dierproefvrij en vrij van minerale oliën en parabenen. BABOR staat garant voor luxe huidverzorging voor een betaalbare prijs.

 

Bent u door mijn verhaal en motivatie ook nieuwsgierig geraakt maak dan gerust een afspraak. Ik kijk uit naar uw bezoek!

 

Suzanne Christis

Diploma's

 • Stivas vakdiploma A + B
  Berber Hoogkamer instituut, Utrecht
 • Diploma sportmassage
  Tim van de Laan, Utrecht
 • Vakdiploma voor het voetverzorgingsbedrijf
 • Shiatsu drukpuntmassage gezicht
 • Voetreflex zone massage
  Albert Sonnevelt opleidingen, Zaltbommel
 • Ricky Welch massage training
 • Elektrisch ontharen
  Anbos, Woerden
 • Acne specialisatie
  Anbos, Woerden
 • Elleebana Lash Lift Training Program
  Elleebana for professionals
 • Natural Face Lifting Level 2
  Natural Face Lifting Academy

ANBOS brancheorganisatie

Schoonheidssalon Suzanne Christis is volledig gediplomeerd en aangesloten bij ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging. Wij hebben elektrisch ontharen als ANBOS specialisatie. Door deze specialisatie komt definitieve epilatie in aanmerking voor een vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars.